День Відкритих Дверей ВНТУ

День Відкритих Дверей ВНТУ

15 жовтня 2016 року Вінницький національний технічний університет запрошує абітурієнтів, їхніх батьків та всіх охочих на День відкритих дверей!

Чекаємо на Вас о 10 годині за адресою Хмельницьке шосе, 95 (збір – біля арки на трамвайній зупинці "Студентська").

 

Шановні друзі!

Вінницький національний технічний університет, що входить до п’ятірки найкращих технічних  університетів України, здійснює підготовку бакалаврів, спеціалістів і магістрів за такими спеціальностями: менеджмент, екологія, інженерія програмного забезпечення, комп'ютерні науки та інформаційні технології, комп’ютерна інженерія, системний аналіз, кібербезпека, прикладна механіка, матеріалознавство, галузеве машинобудування, електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, теплоенергетика, автоматизація та
комп’ютерно-інтегровані технології, метрологія та інформаційно-вимірювальна, техніка, мікро- та наносистемна техніка, біомедична інженерія, електроніка, телекомунікації та радіотехніка, технології захисту навколишнього середовища, будівництво та цивільна інженерія, озброєння та військова техніка, автомобільний транспорт, транспортні технології.

Університет має сучасну матеріально-технічну базу. Всі іногородні студенти забезпечуються гуртожитком. ВНТУ дає студентам паралельно з теоретичними знаннями ліцензовані робітничі професії, корельовані з майбутніми інженерними професіями. Студенти мають можливість отримати другу вищу освіту.

Студенти ВНТУ направляються на стажування в провідні університети світу та можуть за програмою «Подвійний диплом» навчатися в закордонних університетах з метою отримання дипломів вітчизняного та міжнародного зразків.

Студенти ВНТУ мають можливість отримати військову освіту та звання молодшого лейтенанта запасу разом з дипломом бакалавра. За бажанням, студенти ВНТУ вивчають англійську мову на рівні технічного перекладача.

Освіта у ВНТУ – запорука успішного майбутнього!

За матеріалами сайту http://vntu.edu.ua