З Днем захисника України!

Дорогі дідусі, батьки, вчителі і хлопці!

Вітаємо вас з Днем захисника України! Бажаємо вам успіху і перемог у справах, а вашому дому миру і благополуччя. І ще бажаємо оптимізму і бадьорості, щоб зовжди йти тільки вперед – до нових перемог і звершень!

Кожен представник сильної половини людства – це захисник своєї країни, своєї справи, свого дому. Життя справжніх чоловіків завжди проходить на передовій, вони завжди в авангарді подій і першими приймають виклик майбутнього.

День захисника України вшановує такі прекрасні людські якості, як доблесть і мужність, відданість і жертовність. Воно є святом усіх чоловіків, чиє головне покликання – обороняти рідну землю. Це свято символізує любов і повагу українців до своїх захисників і визволителів.

Нехай ваша сила та мужність завжди живляться любов'ю та підтримкою близьких і рідних. І після будь-яких "баталій", які часто трапляються у повсякденному житті, дома на вас завжди чекає затишна гавань.

Бажаємо вам міцного здоров'я, витримки, віри і надії на краще, надійного тилу!

Сьогодні у кожному домі віддають данину шани й поваги тим, хто в лиху годину війни мужньо боронив українську землю.

Захисників Вітчизни вшановує вся Україна. Та найбільша шана вам, дорогі ветерани. Перед вами ми схиляємося, у вас вчимося любити Батьківщину.

Щиро зичимо вам доброго здоров'я, довгих років життя, уваги й турботи рідних та близьких.

З Днем захисника України!